Periamma

Hos OMAC Jewelry er vi stolte af, at fortælle, at vi har indgået et samarbejde med hjælpeorganisationen Periamma. 

For hvert armbånd du køber, donerer vi 25 DKK til hjælpeorganisationen Periamma

Omkring Periamma og formålet: 

Periamma tror på, at selvstændighed er nøglen til, at udføre ens drømme og lede til det liv man ønsker. Periamma bemyndiger forandringagenter, der lærer, vokser og trives, så de en dag kan have muligheden for at drive udvikling. Periammas strategi stemmer overens med mange af FN Verdensmål.

Hjælpeorganisationen arbejder med skoler og projekter i Indien, Thailand, Kenya og Uganda, og prøver løbene på bedste evne at skabe social påvirkning.

Periamma har tre fokuspunkter: Uddannelse, iværksætteri og mikrofinansiering. Periammas områder er blevet valgt på baggrund af FN´s rapporter og deres verdensmål. 

I Kenya, arbejde Periamma med lokale partnere; Help Mission Development Services (HDMS) hvilket de har arbejde med siden 2004. Periamma arbejder I Baringo City som består af omkring 700.000 indbyggerer. 

Periamma prøver at give de bedste muligheder og betingelser for de lokale. Det gør de gennem uddannelse, tekniske muligheder osv. Ved at involvere de lokale, får de en chance for at udtrykke deres bekymringer og deres ønske om hjælp. Sammen skaber Periamma og de lokale opmærksomhed I de områder hvor staten ikke hjælper. Det gør de for at gøre større forskelle.    

Hjælpeorganisationen Periamma, har også lavet et samarbejde med de lokale skoler i områder, hvor de sammen prøver at gøre det mere attraktivt at gå i skole for de fattige familier, så de har en mulighed for at få en uddannelse. 

Partnerskabet fokuserer på at sikre faglærte lærer til skolerne, de rette remedier, klasseværelser, toiletter og muligheden til rent vand og mad.